Trợ giúp

Websites + Marketing Trợ giúp

Websiteleden één voor één toevoegen

Exclusieve ledenpagina’s van GoCentral kunnen alleen worden bekeken door mensen die een e-mail ontvangen met een persoonlijke link. Je kunt leden één voor één uitnodigen (Of je kunt een spreadsheet met namen en e-mailadressen importeren om meerdere leden toe te voegen.)

Note: This feature is currently only available to U.S. customers. Also, you cannot add members until after you create at least one members-only page. Members will have access to all of your site's member only pages.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op Edit Site (Bewerken / Site bewerken).
  3. Klik op het venster Pagina’s rechtsboven en zoek naar een bestaande exclusieve ledenpagina (heeft een slot).
    klik in het menu op leden beheren
  4. Klik op de drie stippen rechts van de naam van de pagina en selecteer Leden beheren.
  5. Op de aparte webpagina Leden die wordt weergegeven, klik je rechtsboven op Leden toevoegen. Het tabblad Meerdere importeren is standaard geselecteerd.
    klik op leden toevoegen
  6. Klik op het tabblad Individuele toevoegen en vul de velden in.
    klik op het tabblad Individuele toevoegen
  7. Selecteer Nieuwe leden via e-mail informeren en klik op Toevoegen. (Klik op Voorbeeld als je een voorbeeld wilt bekijken van de e-mail die het uitgenodigde lid ontvangt.)
  8. Als het lid is geüpload, slaat GoCentral de naam en het e-mailadres op waar de persoonlijke link naartoe wordt gestuurd.
    opgeslagen naam en e-mail

Volgende stap

Meer informatie